Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: MAS-SOLER 2000,S.L.U.

MAS-SOLER 2000,S.L.U. està domiciliada C. Canigó, 6-8 Pol.Ind.la Bòbila 08550 BALENYÀ (ELS HOSTALETS) Adreça de correu electrònic de contacte massoler@massoler.com i montse@massoler.com . www.massoler.com és l’adreça web de MAS-SOLER 2000,SL, mitjançant la qual ofereix als usuaris d’Internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix. Tel 93 8898120 i Fax. 93 8898452. Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, volum 32089, foli 120, fulla B206748, Inscripció 1a, CIF B62097712.

Propietat intel·lectual

MAS-SOLER 2000,S.L.U., té tots els drets d’explotació reservats. Els drets de propietat intel · lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat MAS-SOLER 2000 S.L.U.. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Tampoc s’autoritza:

* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a MAS- SOLER 2000 S.L.U. per mitjà de “framing” “.

* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de MAS- SOLER 2000 S.L.U. mitjançant “in line linking”.

* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici MAS-SOLER 2000 S.L.U. conformitat amb les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

MAS-SOLER 2000 S.L.U. no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. MAS-SOLER 2000 S.L.U. no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de, MAS-SOLER 2000 S.L.U.  a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a: MAS-SOLER 2000 S.L.U.

  1. Canigó, 6-8 Pol.Ind.la Bòbila

08550-BALENYÀ (ELS HOSTALETS)

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal del seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar el seu correcte funcionament tècnic i es cancel · len immediatament després de la seva elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.

Correus de MAS-SOLER 2000, S.L.U.

(massoler@massoler.com / montse@massoler.com)

Els correus que emet MAS-SOLER 2000,S.L.U. i qualsevol fitxer adjunt, van dirigits exclusivament als seus destinataris i poden contenir informació confidencial. Si vostè creu que ha rebut un correu per error, qualsevol revisió, alteració, impressió, còpia o transmissió d’aquest missatge o fitxer adjunt, està prohibida i pot considerar-se un acte il·legal. Si us plau, notifiqui l’error al remitent, a través del telèfon (+34) 938898120, o bé responent a aquest mail, i elimini el missatge i el seu contingut.

Li informem, com a destinatari del missatge, que el correu electrònic i les comunicacions per mitjà d’internet no permeten assegurar ni garantitzar la confidencialitat dels missatges transmesos, així com tampoc la seva integritat o correcte recepció, amb el que l’emissor no assumeix cap responsabilitat per tals circumstàncies. Si no ens consenteix l’utilització del correu electrònic o comunicacions per internet, preguem que ens ho comuniqui amb la major brevetat.